HTML

Ezt most lefested Izsák!

Gondolatok, változások, érzések, csipetnyi humor és erotika egy diszlexiás klaviatúrájáéból.

Friss topikok

  • Indygoo: Öreg, szerintem furcsa ilyesmit kérdezni, de tehetségem szerint válaszolok. Azért nem értem, hogy... (2012.02.01. 13:05) interaktív

re-start

2011.10.23. 23:18 kotta

  A tanulság nem más, mint a nyilván való elfogadása pillanatokra. A mostani tanulság sem lesz különb ennél: Hallgass  a megérzésre, dönts jól és csináld végig. Amikor gondolkodóba estem, hogy mi is a probléma az emberrel, Izsab barátom gondolata felvilágosított, hogy az ember örök dilemmája a racionalitás és az ösztön harca. Ezt így fejezte ki: A férfi ösztönösen azt érzi, hogy azt a nőt akit dug meg kell védenie. A racionalitás ezzel szemben azt sugallja, nem felel meg az elvárásoknak. A döntés 2-féle lehet:ösztöneidre hallgatsz = állat, józan észre = ember. Tudom, hogy ez sarkított de ennek a kettőnek a harca alakítja ki az ember és az állat közti kapcsot. De ezzel nincs vége: Rock and roll meg miegymás. meg csalás, nem ámítás. szingli lettem nem vitás. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://regionista.blog.hu/api/trackback/id/tr703325190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása